Inele de logodna cu diamant- bijuterii de aur pretioase

Fiecare zi poate fi o prelungire a celei mai frumoase nunti, cu cele mai pretioase inele de logodna cu diamante. Colectia de bijuterii de aur Esan este o invitatie in lumea regala a nestematelor, unde pietre ca: safirul, rubinul, smaraldul prind viata.

Alaturi de diamantele rezistente, care stralucesc fermecator, aurul ramane pilonul principal.

Poti opta pentru aur de 16 sau 18K, care sa puna in valoare jocul cristalelor si rafinamentul pietrelor pretioase.

Le poti asocia cu verighete de aur, care sa completeze frumusetea inelului. Verighetele sunt un simbol al uniunii, si pot fi simple, sau cu diamante, lucru ce le face si mai speciale in momentul daruirii.

Iata care sunt cele mai deosebite inele de logodna cu diamant pe care le poti purta:

1. Inel de logodna cu diamant Solitaire

Uneori, un design mai simplu poate fi alegerea ideala. Cu aceasta colectie de inele cu diamante poti sa-ti evidentiezi frumusetea mainilor si tinuta, oriunde ai merge.

Diamantul este piesa centrala, iar felul in care este fatetat acapareaza mai multa lumina, reflectand-o in zeci de sclipiri.

Sugestia noastra: Inel de aur cu diamant patrat

Acest model deosebit este prevazut cu un rand de aur, iar in mijloc cu un diamant albastru fatetat tip emerald. Incrustratia cu diamant faec din acest inel un accesoriu modern si atragator. Fiecare zi in care-l porti iti va aminti de dragostea celui care ti l-a daruit. Poate fi si o bijuterie universala, usor de purtat si la tinute casual sau elegante.

Tot din colectia cu diamante Solitarie, mai poti opta pentru un inel simplu si finut: Inel aur cu diamant marquise

inele de logodna cu diamant

Este un model clasic, care face melanjul de la clasic la contemporan, prin detaliile delicate si stralucirea de un argintiu seducator a diamantului.

2. Inele de logodna three stones

Daca vrei un accesoriu cu adevarat uimitor, alege un inel cu diamant si rubin.

Ce atrage cu adevarat atentia este inima din rubin de un rosu intens. Modelul disponibil pe aur alb, roz sau galben, este incrustrat intr-un ansamblu cu diamante, il face si mai atragator, prin jocul de culori delicate.

Rubinul este un talisman norocos, fiind considerat „regele pietrelor pretioase”, numai bun de dat in dar sau de purtat zi de zi.

3. Inel de logodna aur anturaj

Un model deosebit este si acest inel de aur cu diamante in forma de floare si safir. Piatra centrala este incrustrata cu diamante incolore, care tin floarea ca o piesa centrala.

inele de aur anturaj diamant

Vezi mai multe inele de logodna cu diamant si da viata tinutelor tale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.