Termeni si conditii

Terms & Condition


Prin folosirea site-ului www.e-san.ro sunteti de acord cu TERMENII ȘI CONDIȚIILE de mai jos.
Va rugăm să citiți cu atenție TERMENII SI CONDITIILE prezentate.
În cazul in care nu sunteți de acord cu TERMENII ȘI CONDIȚIILE de mai jos, vă rugăm să NU folositi site-ul www.e-san.ro

DOCUMENTE CONTRACTUALE

Prin lansarea unei online www.e-san.ro, telefonice, mail sau mesaj. Cumpărătorul este de acord cu modul de finalizare a comenzii abordat de către Vânzător. Acceptarea comenzii de către Vânzător se consideră finalizată atunci când există o confirmare verbală (telefonică) sau electronică (e-mail) din partea Vânzătorului către Cumpărător. Comanda confirmată nu face dovada existenței unui unui Contract între Cumpărător și Vânzător.

FACTURARE - PLĂȚI

Prețul, modalitatea de plată și termenul de plată sunt specificate pe site și în Comandă. Vanzatorul va emite către Cumpărător o factură pentru Bunurile și Serviciile livrate, obligația Cumpărătorului fiind să furnizeze toate informatiile necesare emiterii facturii conform cu legislația în vigoare.

RISCURI SI RESPONSABILITĂȚI

Vânzătorul se obligă să expedieze Bunurile și Serviciile prin curier către Cumpărător sau să le predea personal la punctul de lucru înregistrat. Vânzătorul se descarcă de riscurile și responsabilitățile asociate cu Bunurile și Serviciile în momentul predării acestora de către societatea de curierat cu care Vânzătorul colaborează, Cumpărătorului sau unui reprezentant desemnat al Cumpărătorului pentru preluarea comenzii.

OBLIGAȚIILE UTILIZATORULUI

Utilizatorul se obligă sa nu folosească site-ul www.e-san.ro în scopuri ilegale și să respecte drepturile de proprietate intelectuală asupra informațiilor sau conținutului regăsit în acesta. De asemenea, acesta se obligă să nu posteze pe site materiale care ar putea fi considerate ofensatoare și/sau ilegale și să nu violeze securitatea acestuia. Cazurile care nu respectă acești termeni ar putea fi acționate în justiție.

RĂSPUNDERE

Vânzătorul nu poate fi responsabil pentru daune de orice fel pe care Cumpărătorul sau oricare terță parte o poate suferi ca rezultat al îndeplinirii de către Vânzător a oricarei din obligațiile sale conform Comenzii și pentru daune care rezultă din utilizarea Bunurilor și Serviciilor după livrare și, în special, pentru pierderea produselor.

GARANȚIE

Pe langă orice alte garanții prevăzute de legile aplicabile și detaliate în Certificatul de Garanție emis de către Vânzător, pentru perioada de 2 anii de cumpararea produsului. Nu suntem răspunzatori pentru deteriorarea bijuteriilor, din cauza purtării lor excesive sau neatente ori a păstrării lor necorespunzătoare. Clienții pot returna orice produs cumpărat online de pe site-ul e-san.ro în termen de 30 zile calendaristice de la livrarii produsului. Produsul trebuie să fie nou, nefolosit, nepurtat și însoțit de actul original de vânzare, certificatul de garantie. Nu vom fi raspunzători pentru produsurile trimise după perioada de 30 zile specificată. Va rugam sa cititi toate detaliile despre certificatul de garantie

Pentru toate detaliile despre certificatul de garantie dati click aici

METODE DE PLATĂ

Plata la livrare: dacă alegi să primesti bijuteria prin curier.
Plata la ridicare din atelier: ești binevenit în atelierul nostru pentru a ridica personal bijuteria și pentru a a-ți oferi consultanță în absolut orice întrebări sau nelămuriri ai legate de produsul achiziționat.
Plata prin transfer bancar: poti efectua plata printr-un transfer banca, dacă alegi această metoda, vei primi la momentul comenzii toate detaliile de care ai nevoie pentru a efectua plata.
Plata online prin LibraBank: soluția de plată oferită de LibraBank vă oferă posibilitatea să faceți plata la momentul comenzii, utilizând cardul bancar.
Indiferent de metoda de plată alesă, vei primi un email ce conține toate informațiile referitoare la comanda ta și vei fi contactat telefonic pentru confirmare.

Pentru toate detaliile despre metodele de plata dati click aici

 

DURATA UNEI COMENZI

În momentul în care veți plasa comanda veți primi toate informațiile legate de produs, inclusiv data la care va fi livrat. Durata de livrare este specificată pentru fiecare produs în parte în pagina de produs. În cazul în care aveți o dată specifică pentru care doriți să aveți produsul, iar data furnizată de noi nu se pretează cerințelor dumneavoastră, vă rugăm să ne informați cu privire la aceste condiții, iar echipa noastră va face tot posibilul pentru a finaliza comanda la timp.
În general, produsul este livrat în termene de 5-10 zile lucrătoare, însă, în funcție de modelul ales și de specificațiile menționate în comandă, acest termen poate varia.

Pentru toate detaliile despre comanda

POLITICA DE LIVRARE

Durata de livrare este specificată pentru fiecare produs în parte în pagina de produs.
Trasportul este gratuit pentru toate bijuteriile, iar livrarea se va face în perioada de timp stipulată.
Firma de curierat cu care avem contract este FAN COURIER

Pentru toate detaliile despre livrarea produselor dati click aici

POLITICA DE RETURNARE A PRODUSELOR

Ne dorim să fiți pe deplin mulțumit atunci când cumpărați produse de la noi. În cazul în care produsul nu este conform descrierii sau există alte motive pentru care considerați întreptățită returnarea, aceasta se poate face în termen de 30 zile lucratoare de la momentul livrării produsului. Contravaloarea produsului va fi returnată în maxim 3-7 zile lucratoare,de la momentul primirii produsului.

Pentru toate detaliile despre returul produselor dati click aici

PROMOȚII

Regulamentul promoțiilor este stabilit de către Esan, acesta fiind afișat pe site și aplicat pentru comenzile făcute în perioada valabilității acestora, în limita stocului disponibil. Esan poate anula o promoție în orice moment, fără a fi nevoie să informeze în prealabil Utilizatorul.

SERVICII POST - CUMPĂRARE

Esan garantează că orice produs pe care îl achizitionați prin intermediul site-ului, beneficiaza de servicii post - cumpărare gratuite cu condiția ca acesta să fie însoțit de factura originală și certificatul de garație emis de către Esan. Nu suntem responsabili pentru produsele care au fost purtate excesiv sau au fost avariate. Purtarea bijuteriilor necesită atenție și întreținere periodică.
Pentru mai multe detalii legate de serviciile post - cumparare vă rugăm folositi să ne sunați la numărul de telefon: +40764352157 sau să ne scrieți la adresa [email protected].

NEMULȚUMIRILE ȘI CONCILIEREA CLIENȚILOR

Ne dorim să fiți pe deplin mulțumit atunci când cumpărați produse de la noi. Va rugam sa ne contactatii, pentru a rezolva orice neintelegere aparuta, pe cale amiabila.

Dacă întâmpinați probleme în inițierea comenzilor online, ne puteți contacta telefonic la numărul de telefon 0764 352 157 sau la adresa de mail [email protected]

DREPTURILE DE AUTOR SAU PROPRIETATE INTELECTUALĂ

Copyright © Esan 2017. Toate materialele folosite pe site-ul www.e-san.ro aparțin SC Diamond Shop SRL ca proprietate intelectuală. Pentru folosirea drepturilor sau pentru sesizarea reclamațiilor, vă rugăm să trimiteți un email la adresa [email protected].

CONFIDENȚIALIATE

Esan protejează dreptul la intimitate al utilizatorilor site-ului. În felul acesta, considerăm că am luat toate măsurile pentru a ne asigura că informațiile pe care Utilizatorul le introduce în baza noastră de date sunt folosite numai iîn scopurile pe care acesta le are în vedere. Vă asigurăm ca nu vom colecta alte date personale cu ocazia vizitării site-ului nostru, în afara celor oferite prin manifestarea de voință expresă din partea dumneavoastră.

JURISDICȚIE

Prezentul contract este supus legii române. Orice litigii născute din interpretarea și executarea acestui contract se vor soluționa pe cale amiabilă. În cazul în care nu se ajunge la un acord pe această cale se va apela la instanțele judecătorești competente de la sediu Vânzătorului.

DISPOZIȚII FINALE

Orice informație prezentă in acest website sau email-uri trimise de către Esan, pot fi modificate în orice moment, fără un anunț prealabil.
www.e-san.ro nu îsi asumă responsabilitatea pentru greșelile de tipărire sau afisare în ceea ce priveste prețurile, caracteristicile sau imaginile produselor.
Nu vom afișa prețuri incorecte în mod intenționat. În cazul in care o comandă nu poate fi onorată din cauza unor astfel de erori, ne rezervăm dreptul de a anula comandă respectivă și de a anunța clientul în cel mai scurt timp.
Esan isi rezervă dreptul de a putea efectua orice modificări ale acestor prevederi, precum și orice modificări asupra site-ului www.e-san.ro, fără a fi necesară notificarea prealabilă a Utilizatorului.
Prin utilizarea site-ului www.e-san.ro, vizitatorul acceptă condițiile și termenii de utilizare prezentate mai sus.

SC Diamond Shop SRL

J40/8164/2015
34733790
Strada Ion Brezoianu, nr. 35
București - Romania
Tel: 0764352157
Email: [email protected]

X