Bijuterii la comanda

Introducere

Atelierul Esan Jewelry Creations este deschis catre cei ce vor sa aduca un plus de unicitate propriilor bijuterii si sa vina cu propuneri de creatie. Astfel, daca aveti un model favorit dupa care va doriti o bijuterie sau va doriti sa schitati o idee proprie puteti opta pentru o bijuterie la comanda cu diamante. Va garantam ca vom face tot posibilul sa dam forma ideilor dumneavoastra.
Procesul nu este unu simplu, este nevoie de implicarea ambelor parti pentru a putea defini clar modelul dorit, insa totul este realizabil la atelierul nostru de creatie. Suntem incantati de a da curs ideii de bijuterie la comanda cu diamante si pietre pretioase(rubin,safir, smarald,tanzanit, etc)pentru ca orice provocare pentru noi este o dovada clara a executiei de calitate cu care ne mandrim.

Va prezentam mai jos pasii pe care trebuie sa ii urmariti daca doriti o bijuterie la comanda si, de asemenea, va stam la dispozitie la numarul de telefon 0764 352 157 daca aveti nevoie de mai mult informatii.

Nu confectionam bijuterii din argint si platina. Deasemenea nu confectionam bijuterii simple din aur simplu fara diamante si pietre pretioase. Confectionam bijuterii simple sau modele complexe din aur 14k(585) si 18k(750) cu diamante si pietre pretioase.

PASUL 1

Propunerea dvs.

Aveți o idee proprie după care doriți să vă creați un inel / verigheta sau alta bijuterie? Nimic mai simplu! Trimiteți-ne pe email schița dvs. făcută de mână sau poza, alături de specificațiile legate de culoare, aliaje, buget și alte detalii semnificative. Vă stăm la dispoziție la adresa [email protected] sau la telefon pe whatsapp la nr 0764 352 157.

PASUL 2

Schița 3D

Pe baza propunerii dvs., un specialist va crea schița modelului bijuteriei dorite. De aceea este important să ne oferiți toate detaliile necesare pentru a crea o schiță cât mai aproape de așteptările dvs. Nu omiteți să ne precizați și datele dvs. de contact pentru a vă contacta în cazul unor posibile neclarități sau alte întrebări.

PASUL 3

Modelul final

Dacă schița creată de noi coincide cu așteptările dvs. putem demara procesul de producție a bijuteriei. În cazul în care existe diferențe, alte sugestii, le discutăm, aplicăm modificările și finalizăm procesul de creație a bijuteriei.Facandu-se mici modificari pe baza modelului cerut de dv prin schita sau poza trimisa de dv. Bijuteriile la comanda nu se pot returna inapoi. Din aceasta categorie facand parte verighetele, inele la comanda dupa preferinta clientului si inele eternity.

PASUL 4

Fabricarea bijuteriei

Odată concluzionată ideea modelului, maiștrii bijutieri pot demara producerea efectivă a bijuteriei. Acest proces poate dura de la 4 până la 10 zile, aceste detalii fiind comunicate în momentul în care intrați în legătură cu atelierul nostru.

PASUL 5

Finalizarea bijuteriei

Dupa parcurgerea celor 4 pasi, bijuteria este creata dupa detaliile stabilite anterior. In aceasta etapa se confirma forma finala de catre client sau se aplica ultimele ajustari (daca este posibil si daca este cazul). Dupa acest moment, bijuteria ajunge in forma finala si este gata de livrare.

PASUL 6

Livrarea produsului

În momentul în care bijuteria dvs. este gata, veți fi contactat de către unul dintre reprezentanții noștri pentru a fi informat cu privire la livrarea produsului. Aceasta se poate face prin ridicare din atelierul nostru sau prin curierat.

Video

Inel din aur model anturaj cu Aquamarin si diamante (VIDEO)

Va prezentam in video-ul alaturat cum se creeaza o bijuterie  in altelierul Esan Jewelry Creations. Veti putea urmari, pas cu pas, etapele prin care trece o bijuterie de la crearea conceptului pana la produsul final.
De asemenea, puteti vedea procesul de creatie a mai multor bijuterii la comanda pe pagina noastra de VIDEO.

Va invitam sa ne urmariti si pe canalul nostru de YouTube.

Bijuterii la comanda

Va prezentam cateva dintre modelele de bijuterii create in atelierul nostru.

Va invitam sa ne contactati telefonic - 0 764 352 157 sau pe email la adresa [email protected] daca va doriti sa o bijuterie unica sau aveti in vedere un model anume.

X