fbpx

Politica de returnare a produselor

Returnarea poduselor

Ne dorim să fiți pe deplin mulțumit atunci când cumpărați produse de la noi.
Vă rugăm sa citiți în întregime și cu atenţie politica de returnare, înainte de a decide să cumpărați.
Conform Ordonanţei nr. 130 din 31 august 2000 completată prin legea nr. 51 din 21 ianuarie 2003 pentru aprobarea ordonanţei Guvernului nr. 130/2000 privind regimul juridic al contractelor la distanţa si OGU 34/2014:
„Consumatorul are dreptul să notifice în scris comerciantului că renunţă la comandă, fara penalităţi si fără invocarea unui motiv, în termen de 30 zile lucrătoare de la primirea produsului său, in cazul prestărilor de servicii, de la incheierea contractului.”

În cazul în care produsul nu este conform descrierii sau există alte motive pentru care considerați îndreptățită returnarea, aceasta se poate face în termen de 30 zile lucrătoare de la momentul livrării produsului. Nu vom fi raspunzători pentru produsele trimise după perioada de 30 zile specificată.In ceea ce priveste bijuteriile create la comanda, datorita faptului ca au fost create si produse special pentru dumnevoastra ele nu pot fii returnate (in conformitate cu legea in vigoare).

Contravaloarea produsului va fi returnată în maxim 7 zile de la momentul returului.

În cazul bijuteriilor cu diamante sau bijuteriilor achiziționate de pe site-ul www.e-san.ro, conditiile de retur sunt următoarele:

  • Produsul trebuie să fie nou, nefolosit, nepurtat și însoțit de actul original de vânzare, certificatul de calitate si factura fiscala.
  • Pachetul va fi trimis prin acelasi curier rapid cu care l-ați primit. Costurile transportului (returul) produsului va fii suportat în totalitate de către dumneavoastra. Produsul va fi returnat în același ambalaj în care a fost recepționat;
  • După ce produsul este recepționat la sediul nostru, va fi verificat de către departamentul Control de Calitate. Vă rugăm sa rețineți că orice produs care prezintă semne că ar fi fost purtat, a fost modificat sau este deteriorat în vreun fel nu poate fi returnat sub nici o formă;

Odată ce returnarea dumneavoastră a fost recepționată în bune condiții, banii va vor fi virați în cont sau vă vor fi trimiși prin poștă pentru cei care au plătit ramburs în numerar în termen de 7 zile de la momentul returului.

Produsele personalizate nu se pot returnate. În această categorie intră inclusiv unele produse standard care se realizează doar la măsura comandată și nu pot fi ulterior modificate ( verighetele, inelele eternity cu pietre setate pe toată circumferința)

Bijuteriile cu diamante pot fi returnate în termen de 30 zile calendaristice în condițiile de mai sus dacă există nemulțumiri privind execuția lor sau neconcordanțe cu oferta de pe site.

Nu suntem responsabili pentru produsele care au fost purtate excesiv sau au fost avariate. Bijuteriile necesită atenție și întreținere periodică.

Dacă întâmpinați probleme în inițierea comenzilor online, ne puteți contacta telefonic la numărul de telefon 0764 352 157 sau la adresa de mail [email protected]

În speranța că ți-am fost de folos,
Echipa Esan Jwelry Creations

X