fbpx

Metode de plata comenzi

Metode de plata

Multumim ca sunteti interesat/a sa faceti achizitii pe site-ul nostru!

Va prezentam mai jos ce metoda de plata puteti alege in cazul unei comenzi. Va stam la dispozitie la adresa de mail [email protected] sau telefonic la numarul 0764 352 157, pentru orice alte informatii suplimentare.

Trebuie să plătiți în avans pentru produsele personalizate (verighete,inele eternity și inele care nu pot fi redimensionate).

Pentru toate bijuteriile afisate la sait sau bijuterii confectionate la comanda este necesar achitarea unui avans. Avansul pentru bijuteriile afisate la sait este de 20%, iar avansul pentru bijuteriile la comanda este de 50%(verighete si alte modele de bijuterii care nu sunt afisate la sait, sunt confectionate la cererea clientului)

Dupa plasarea comenzii online sau telefonic, cu acordul dv se va trimite factura de avans pe mail.

Puteti achita un produs prin patru metode:

  • Plata la livrare: dacă alegi să primești bijuteria prin curier. Plata se face la primire coletului cash.
  • Plata la ridicare din atelier cash: ești binevenit în atelierul nostru pentru a ridica personal bijuteria și pentru a a-ți oferi consultanță în absolut orice întrebări sau nelămuriri ai legate de produsul achiziționat.
  • Plata online cu card bancar: poti efectua plata cu card bancar (Visa, Visa Electron, Maestro, MasterCard).
  • Plata prin TRANSFER BANCAR in baza unei facturi 

De asemenea, te invită, să ne vizitezi la atelierul nostru de la adresa Strada Ion Brezoianu, nr. 35 pentru a te asista în alegerea unei bijuterii și pentru a-ți răspunde tuturor întrebărilor.

În speranța că ți-am fost de folos,
Echipa Esan Jewelry Creations
X