fbpx

Certificat de garantie

Certificat de garantie Esan

Fiecare produs marca Esan Jewellery Creations este insoțit de un certificat de calitate și garanție la momentul livrării.
Acest certificat de garantie conține datele de identificare ale societății noastre, caracteristicile produsului achiziționat, serviciile de întreținere oferite gratuit pe tot parcusul garantiei cu achiziția produsului și informațiile despre garanție.

Garanția bijuteriilor Esan este pe viata, de la data emiterii facturii de vânzare. De asemenea, nu ne asumăm răspunderea pentru deteriorarea bijuteriilor din cauza purtării lor cu neglijență ori a păstrării lor necorespunzător. Bijuteriile cu diamante si alte pietre pretioase, vin insotite de certificat de calitate pentru diamant/piatra pretioasa, care vă garantează caratul / culoarea / claritatea / tăietura diamantului achiziţionat. ESAN ofera certificat de garantie pentru toate bijuteriile. Bijuteriile sunt marcate cu titlul aurului sau a metalului pretios din care sunt confectionate, sunt avizate de catre ANPC. Marimea inelului se ajusteaza gratuit dupa achizitie. Folosim pentru bijuteriile noastre diamante si pietre pretioase naturale de cea mai buna calitate. Toate bijuteriile Esan, sunt confectionate cu echipamente de ultima tehnologie.

In timpul perioadei de garantiei veti beneficia de verificarea inelului. Beneficiati de curatare profesionala la fiecare 6 luni in perioada garantiei. Clienții pot returna orice produs cumpărat online de pe site-ul e-san.ro sau din atelierul Esan în termen de 30 zile de la data livrării mărfii. Produsul trebuie să fie nou, nefolosit, nepurtat și însoțit de actul original de vânzare și certificatul de garanție. Nu vom fi raspunzători pentru produsele trimise după perioada de 30 zile specificată.

Pentru redimensionarea inelelor si verighetelor timpul de executie este de pana la 10 zile lucratoare.

In functie de volumul de lucru.

Garantia la diamante si pietre pretioase este pe viata.

Certificatul de garanție poate fi vizualizat aici.

Certificat de garanție Esan

Certificatul de diamant poate fi vizualizat aici.Certificat de diamant

In speranța că ți-am fost de folos,
Echipa Esan Jewelry Creations

X