Despre noi

Titlu

Esan Jewelry Creations - Atelier creatie bijuterii

Galerie foto

Despre noi

CINE SUNTEM?

Esan Jewelry Creations este un atelier de creatie bijuterii ce a luat nastere din pasiunea pentru bijuterii pe care vrem sa o impartasim cu voi. Cream unele din cele mai desavarsite si unice modele de inele de logodna cu diamante, verighete si bijuterii personalizate. Calitatea este motto-ul dupa care ne ghidam in poductia bijuteriilor.

De asemenea, folosim doar pietre pretioase naturale de cea mai buna calitate.
Avem o experienta de peste 10 ani in industria de creatie bijuterii si productia de bijuterii cu diamante si pietre pretioase. Continuam aceasta experienta prin productia de inele de logodna cu diamante si verighete.

CU CE NE OCUPAM?

Bijuteriile Esan Jewelry Creations sunt creatii deosebite menite sa va ofere entuziasm si incantare. In atelierul nostru orice dorinta de creatie prinde viata si se finalizeaza cu un produs de calitate menit sa va ofere o experienta unica.

In atelierul nostru veti gasi o gama foarte larga de bijuterii unice, inele de logodna si verighete, produse 100% marca Esan. Va invitam in atelierul de creatie bijuterii sa va convingeti de calitatea desavarsita a produselor noastre.

Design

DESIGN

Designul de bijuterii este unic, astfel ca trebuie inceput de la zero. Ideea de design incepe cu un desen sau schita pe hartie, dupa care incepe construirea bijuteriei de la sol in sus cu proiectarea in 3D. Tehnologia de ultima generatie pe care o folosim si personalul calificat va sigura perfectiunea bijuteriei mult dorite.

Design-ul personalizat poate parea costisitor si intimidant, noi va arata ca nu este asa. Veniti dumneavoastra cu propunerea de bijuteri sau inel de logodna sau cu o imagine ,le puteti trimite pe mail sau puteti veni personal in atelierul nostru de creatie. Daca aveti intrebari legate de design pesonalizat sau vreti sa stiti mai multe detalii despre crearea bijuteriilor la comanda, va stam la dispozitie cu informatii. Odata ce ati ales designul, pietrele pretioase si metalul, va vom oferi o estimare a pretului bijuteriei personalizate. In cele mai multe cazuri, putem sa ne incadram in bugetul dv. Design-ul personalizat are potentialul de a crea piese de bijuterii unice si speciale pe care le veti avea vreodata.

Tehnica


TEHNICA

Realizarea perfectiunii in crearea bijuteriilor este o continua descoperire si atentie la detalii. Inovatia este o necesitate, mai ales in productia bijuteriilor. Esan foloseste doar echipamente de ultima gereratie, printre ele se numara si imprimanta 3D.

Dupa transformarea machetei 3D in montura bijuteriei din aur, urmeaza procesul de lustruire a metalului. Acest proces are mai multe etape , puteti opta pentru o varietate de finisaje de la metalul lucios pentru inelul de logodna pana la diferite stiluri de finisaje pentru verighete.

Diamantele si pietrele pretioase colorate sunt selectate manual si potrivite pentru fiecare design de bijuterie. Setarea pietrelor este unul dintre cel mai importante etape in confectionarea bijuteriilor cu pietre pretioase. Tehnica si atentia sporita a bijutierului nostru fac ca pietrele pretoiase sa fie setate uniform si corect, asfel incat sa straluceasca la adevarata lor valoare.
Folosim pentru bijuteriile nostre doar diamante si pietre pretioase naturale de cea mai buna calitate si aur fin de 24k, fara nichel si aliaj de cea mai buna calitate, facand bijuteriile Esan sa ramana mereu stralucitoare, chiar si peste trecerea anilor.

Cea mai mare recompensa a noastra este sa devenim parte din povestea ta alegand o bijuterie Esan. Este onoarea si priviliegiul nostru sa realizam bijuterii care exprima, in mod unic, poveste ta de dragoste si personalitatea ta. Pasiunea noastra este una emotionanta, iar dincolo de design si realizarea unei bijuterii exista o poveste in spatele fiecarei bijuterii Esan.

De ce sa ne alegi pe noi?

De ce să ne alegi pe noi?

Calitatea serviciilor
Calitatea executiei bijuteriilor este asigurata de personalul calificat ,metodele de lucru si echipamentele pe care le avem in dotare.
Preturi de producator
Va oferim inele de logodna, verighete si bijuterii la preturi de producator. Noi producem, noi vindem, nu exista adaosuri ale altor intermediari.
Personal calificat
Suntem o echipa dinamica ce doreste sa ofere fiecarui client servicii peste asteptari. Avem o experienta in domeniu de peste 10 ani. In tot acest timp am creat numeroase bijuterii cu diamante si bijuterii personalizate.
Promptitudinea serviciilor
Intelegem ca timpul este pretios, de aceea avem grija sa stabilim termene care sa fie respectate si sa se preteze asteptarilor dumneavoastra, le tratam cu seriozitate.
Materiale de calitate
Folosim aur de cea mai buna calitate. De asemenea, folosim diamante si pietre naturale care sunt alese cu pricepere de catre bijutier pentru a crea, in final, o bijuterie pe masura asteptarilor dumneavoastra.
Creatie completa in atelier propriu
Bijuteriile sunt create in totalitate in atelierul nostru. Incepand cu desenul in creion, apoi proiectarea bijuteriei in 3D, confectionarea bijuteriei si, in final, produsul finit. Toate bijuteriile se realizeaza in atelierul nostru de creatie.

X