De unde cumpar inelul de logodna?

Inelul de logodna este o bijuterie de dimensiuni reduse, care poate ascunde semnificatia unui moment urias.

In momentul in care oferi un inel de logodna reusesti sa schimbi cursul a doua destine: al tau si al viitoarei tale partenere de viata. Aceasta bijuterie reprezinta promisiunea unei vieti impreuna, pe care doua persoane si-o fac, motiv pentru care trebuie sa fie perfecta.

De unde cumperi inelul de logodna si cum stii ca este perfect?

Exista multe magazine care comercializeaza inele, insa nu toate sunt potrivite pentru cererea in casatorie.

Inelul de logodna trebuie sa bifeze cateva calitati:

  • Sa arate bine;
  • Sa fie realizat dintr-un metal pretios ( aur sau argint );
  • Sa aiba unul sau mai multe diamante certificate GIA;
  • Sa beneficieze de un certificat de conformitate si de garantie.

Desi este un simplu inel, toate aceste calitati il fac o investitie pe termen lung si pot sa ii creasca valoarea in timp.

Poti achizitiona inele de logodna atat din magazine fizice, cat si din magazine online precum e-san.ro, insa trebuie sa ai in vedere toate detaliile amintite mai sus.

In mod normal, este bine sa cauti un magazin cu atelier propriu, care iti poate oferi inele personalizate si iti poate garanta calitatea produselor. Un inel unic, creat in functie de dorintele tale este cu atat mai valoros, atat din punct de vedere financiar, cat si din punct de vedere sentimental.

Ce trebuie sa stii inainte de a achizitiona inelul de logodna?

O astfel de achizitie trebuie sa se faca in urma unei analize atente. Calitatea depinde foarte mult de urmatoarele detalii:

1. Montura. Montura este modul in care diamantul este fixat de inel. Aceasta trebuie sa fie atat rezistenta, cat si placuta din punct de vedere estetic.

2. Metalul. Cele mai potrivite metale pentru inelul de logodna sunt aurul si platina. Aurul poate fi alb, galben, verde sau roz si poate avea diverse grade de puritate. Cu cat este mai pur, cu atat este mai valoros insa in acelasi timp, cu cat este mai pur, cu atat este mai moale. Platina este considerata a fi un material mai bun si mai rezistent, insa atunci cand cauti preturi inele de logodna, vei descoperi ca este si mult mai costisitor.

3. Calitatea diamantului. Valoarea diamantului este data de cateva elemente precum taietura, culoarea sua claritatea. Cu cat este mai clar, cu cat este mai deschis la culoare si cu cat are o taietura care ii permite sa reflecte mai bine lumina, cu atat diamantul are o calitate mai buna.

Achizitia unui inel cu diamant poate sa fie o reala provocare si poate consuma mult timp. Tot acest timp pe care il investesti insa, este unul justificat, inelul de logodna fiind o investitie pe termen lung.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *