fbpx

Video

De unde cumpar inelul de logodna?

Inelul de logodna este o bijuterie de dimensiuni reduse, care poate ascunde semnificatia unui moment urias. In momentul in care oferi un inel de logodna reusesti sa schimbi cursul a doua destine: al tau si al viitoarei tale partenere de viata. Aceasta bijuterie reprezinta promisiunea unei vieti impreuna, pe care doua persoane si-o fac, motiv pentru care trebuie sa .

Ce inel cu diamant se ofera la logodna?

Inelul de logodna este un simbol al iubirii si al angajamentului pe care doi oameni si-l iau unul fata de celalalt. Oamenii si-au oferit inca din cele mai vechi timpuri inele de logodna. In Roma antica se ofereau inele din fier iar in preistorie se ofereau inele din canepa, lemn, iarba si alte materiale la indemana. Cand a aparut .

Inel de logodna din aur cu diamante- 3 modele pentru o tinuta eleganta

Daca vrei sa-ti pui in valoare frumusetea feminina, alege unul dintre cele mai atragatoare modele de inele de logodna din aur cu diamante. Aceasta colectie este conceputa sa ofera practic o trecere prin orice stil vestimentar, si sa ramana un etalon in fashion, indiferent de eventul la care porti accesoriile. Daca tinutele se schimba des, accesoriile cu adevarat pretioase .
X