Reparati bijuterii – redimensionare

recenzii

REDIMENSIONARE BIJUTERII

De-a lungul timpului se intampla, din nefericire, ca dimensiunea inelului sau a verighetelor sa se schimbe, motiv pentru care este necesara o redimensionare a bijuteriei sau reparatia bijuteriei . Experienta in domeniul bijuteriilor si echipamentele si tehnologia de ultima generatie pe care o folosim ne permite redimensionarea, cu o precizie mare, fara a lasa urme inesteticein urma procesului de redimensionare, el aratand impecabil. Va garantam ca bijuteria dvs. este pe maini bune. O sa explicam care sunt pasii in procesul de redimensionare.

PASUL 1 – primul lucru care trebuie facut este stabilirea marimii pe care doriti sa o abtineti, dupa care se taie partea inferioara a sinei, apoi introducem material in functie de marimea sinei inelului.

PASUL 2 – este indepartarea excesului prin slefuire si aducerea obiectului in starea lui initiala.

PASUL 3 – verificam daca toate pietrele sunt la locul lor, pietrele pot cadea datorita micsorari mai mare de doua numere sau daca tintuitul pietrei s-a focut in mod necorespunzator (pozitionarea si strangerea gherutelor), daca acest lucru s-a intamplat se vor pune inapoi in montura.

PASUL 4 – ultimul lucru in procesul de redimensionare este acela de a reda obiectului aspectul care a fost inainte de redimensionare. Acest lucru se face intr-o varietate de moduri, in functie de tipurile si caracteristicile fiecarui inel si verigheta in parte.

De retinut:

Nu facem redimensionari si reparatii bijuterii, decat pentru bijuteriile achizitonate de la noi.

X