fbpx

Livrare comenzii Esan Jewelry Creations

Când primesc comanda?

Durata de livrare este specificată pentru fiecare produs în parte în pagina de produs. În momentul în care veți plasa comanda veți primi toate informațiile legate de produs, inclusiv data la care va fi livrata comanda.
În cazul în care aveți o dată specifică pentru care doriți să aveți produsul, iar data furnizată de noi nu se pretează cerințelor dumneavoastră, vă rugăm să ne informați cu privire la aceste condiții, iar echipa noastră va face tot posibilul pentru a finaliza comanda la timp.
În general, produsul este livrat în termene de 2-5 zile lucrătoare, în funcție de modelul ales și de specificațiile menționate în comandă, acest termen poate varia. Pentru comenzi expediate în afara țării, se percepe o taxă de transport și de asigurare pentru colet în valoare de aproximativ 80 de Euro.

Cum va fi livrată bijuteria?

Pentru a intra în posesia produsului comandat vă punem la dispoziție două variante de livrare:

 1. Livrare prin curierat rapid FAN COURIER 
  Comenzile vor ajunge într-un maximum de 5 zile – 10 zile lucratoare de la momentul plasării comenzii.
  Livrarea este gratuită. Livrarea este gratuita pentru localitatile in care exista sediu al fimei FAN CURIER. Pentru orice alta localitate care nu se afla in aria de activitate a firmei ce curierat cu care colaboram, cumparatorul va platii km. suplimentari.
 2. Ridicare din atelier
  Adresa Atelier Esan Jewelery Creations
  Strada Ion Brezoianu, nr. 35
  Telefon: 0764 352 157
  E-mail: [email protected]

În speranța că ți-am fost de folos,
Echipa Esan Jewelery Creations

X