De unde cumpar inelul de logodna?

Inelul de logodna este o bijuterie de dimensiuni reduse,insa care ascunde semnificatia unui moment urias.

In momentul cereri in casatorie un inel de logodna reuseste sa schimbe cursul a doua destine. Aceasta bijuterie reprezinta promisiunea unei vietii impreuna, un nou inceput in 2, motiv pentru care va stam la dispozitie cu toate detaliile, astfel incat momentul unic si perfect.

De unde cumperi inelul de logodna si cum stii ca este perfect?

Exista multe magazine care comercializeaza inele cu diamante si pietre pretioase, insa nu toate sunt potrivite pentru cererea in casatorie.

Inelul de logodna trebuie sa aiba cateva calitati bine definite:

Inel logodna cu 3 diamante rotund din aur roz 18k ES317

  • Sa fie realizat dintr-un metal pretios ( aur 14k sau 18k );
  • Sa fie cu diamante sau pietre pretioase naturale;
  • Sa se potriveasca stilului si personalitatii iubitei dv;
  • Sa beneficieze de un certificat de garantie.

Despre certificatul de garantie aveti detalii aici

Desi la prima vedere este un simplu inel care reprezinta legamantul dintre 2 persoane, este ideal daca se transforma si intr-o investitie pe termen lung, deasemenea valoare va creste in timp daca alegeti sa cumparati o bijuterie de calitate.

Va stam la dispozitie cu o multitudine de stilurii de inele cu design unic si de inele cu pietre pretioase naturale.

De retinut este faptul ca comercializam doar bijuterii cu pietre pretioase naturale de calitate superioara.

Aveti toate detaliile despre bijuterile confectionate in atelierul nostru si comercializate la sait. Deasemenea daca doriti sa vedeti bijuteriile din stoc, va asteptam in atelierul nostru de creatie, cu o programare telefonica facuta in prealabil. Mai multe detalii despre asta la pagina de contact

Ne laudam cu cele mai frumoase inele de logodna, create in atelierul nostru cu mult drag pentru clienti nostrii.

Ce trebuie sa stii inainte de a achizitiona inelul de logodna?

O astfel de achizitie trebuie sa se faca in urma unei analize atente. Calitatea depinde foarte mult de urmatoarele detalii:

1. Montura :

Montura modelul din aur in care este fixat diamantul si pieatra pretioasa. Aceasta trebuie sa fie atat rezistenta, cat si placuta din punct de vedere estetic. Proportile bijuteriilor, au o foarte mare importanta.

2. Metalul:

Cele mai potrivit metal pentru inelul de logodna este aurul. Avand experienta de multi ani in productia de bijuterii. Recomandam in cazul inelelor aur 14karate si 18karate. Pentru aurul alb recomandam puritatea aurului sa fie aur de 14k, culoarea ramane mult mai frumoasa in timp. Pentru inele din aur galben si roz nu avem o recomandare anume, ramane la aprecierea dv daca doriti sa cumparati inel din aur 14k sau 18k.

3. Calitatea diamantului si a pietrelor pretiose:

Valoarea diamantului incolor este data de cateva elemente precum taietura, culoarea sau claritatea. Daca diamantul are claritate de la VS in sus si taietura de la VG in sus diamantul straluceste si arata foarte bine in bijuterii. Taietura si claritatea ii permite sa reflecte mai bine lumina. Daca bugetul dv este mai mare puteti opta pentru claritatea VVS care este cea mai buna.

Pentru toate detaliile despre diamante, avetii la pagina :

Culoare diamantului incolor este deasemenea foarte importanta. Daca doriti ca si diamantul sa fie perfect alb, atunci putetii opta pentru prime 3 culorii cele mai bune din scala de culori D,E si F.

Calitatea diamantelor si a pietrelor pretioase este data in primul rand de culoare intensa si unica si ca si in cazul diamantului incolor de claritate si culoare.

Pentru mai multe detalii aveti link-urile mai jos:

Achizitia unui inel cu diamant poate sa fie o reala provocare si deasemenea poate fii costisitoare. Insa tot acest timp pe care il investesti, este unul justificat, inelul de logodna fiind o investitie pe termen lung.

In speranța că ți-am fost de folos,
Echipa Esan Jewelry Creations

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *