Diamantul verde

recenzii

 DIAMANTUL VERDE POATE FII O ALEGERE?

UNICA PENTRU BIJUTERII?

Diamantul verde este un simbol al naturii simbolizeaza renasterea,armonia si fertilitatea. Daca sunteti iubitoare de natura, atunci cu siguranta vi s-ar potrivi un inel de logodna cu diamant verde sau o alta bijuterie cu diamant verde. Diamantele verzi sunt printre cele mai rare diamante din lume si cele mai scumpe.

Culoarea

Diamantele verzi pot fi gasite in diferite nuante de verde:verde pur, verde mar, verde maslin, aceste fiind si cele mai rare diamante. In mod frecvent contin una sau doua culori secundare cum ar fii: galben, gri, maro, galben cenusiu. Spre deosebire de alte diamante colorate, culoarea verde nu este data de prezenta mineralelor azot si bor, culoarea diamantelor verzi este data de prezenta uraniului in momentul formarii diamantului.

Caratajul

Dupa culoare si raritatea culorii, greutatea in carat are cel mai mare impact asupra pretului pentru diamantul verde.Pretul diamantului verde este cotat ca fiind unul din cele mai scumpe diamante colorate,daca se mai adauga si un carataj mare pretul poate fii unul foarte mare.

Taietura

Diamantele verzi sunt taiate in primul rand pentru a evidentia culoarea, formele non-traditionale sunt cel mai des intalnite in cazul diamantelor colorate, iar pentru diamantul verde cea mai potrivita alegere pentru a scoate in valoare culoarea este taietura radiant.

Claritatea

Claritatea nu este un factor atat de important pentru diamantele colorate si diamantele verzi, acest lucru nu il putem spune in cazul diamantelor incolore unde claritatea este un factor foarte important.

De ce sa alegi un inel de logodna cu diamant verde?

De ce nu ?Am putea spune? Fiecare dintre noi avem propria noastra personalitate asa trebuie sa fie si alegerea bijuteriilor, poate este culoara dumneavoastra preferata si doriti sa o purtati in fiecare zi. Pe deget alegand un inel de logodna cu diamant verde sau pur si simplu va doriti sa fiti altfel … noi spunem ca este o idee originala ,daca alegeti diamantul verde.

Pentru a vede bijuterii cu diamant verde puteti da clik aici:

SETAREA BIJUTERIEI CU DIAMANT VERDE

Va recomandam sa alegeti culoarea aurului roz pentru inel cu diamant verde. Daca sunteti mai conservatori sau iubiti alegerile clasice, atunci inelul de logodna cu diamant verde setat in aur alb este cea mai potrivita alegere.

Inele de logodna cu diamant verde

Cel mai celebru diamant verde?

Cel mai faimos diamant verde este GREEN DRESDEN, este un diamant in forma de para de 40,70 carate cu o culoare intensa de verde smarald. A apartinut familiei regale din SAXONIA (Germania) si face parte din colectia de bijuterii din coroana. GREEN DRESDEN este expus la Muzeul Albertinium din Dresda, Germania.

IDEI DE DESIGN PERSONALIZAT CU DIAMANT VERDE

Diamantul verde face parte din categoria diamantelor colorate, foarte apreciat de iubitori de bijuterii unice si extravagante ,iesite din tiparele bijuteriilor clasice.Bijuteriile cu diamante verzi fac parte in general din colectii exclusiviste.Pretul diamantelor verzi este unul ridicat,variaza in functie de calitate si culoare.Diamantul verde este folosit de catre marile magazine de bijuterii in confectionarea de bijuteri sofisticate si  editi limitate datorita disponibilitati,fiind mai rare fata de alte diamante colorate.Diamantul verde este foarte potrivit pentru bijuteriile cu design personalizat.

X