Diamantul negru

recenzii

CUM ALEG DIAMANTUL NEGRU?

Cand ne gandim la diamantul negru, ne gandim la mister si eleganta. Primul diamant negru cunoscut a fost descoperit in Brazilia in 1840,diamantul negru devenind celebru mult mai tarziu, in anii 1990, de atunci el ocupa locul doi dupa diamantul incolor in randul popularitatii fiind culoarea diamantului iubit atat de doamne cat si de domni. Il puteti gasi la un pret foarte avantajos, dar evident depinde si de caratajul pe care doriti sa il achizitionati.

Culoarea

Diamantul negru este cunoscut si cu numele de „carbonados”, adica diamant de carbon. Diamantele negre au o singura intensitate de culoare, aceasta fiind culoarea neagra. Culoarea lor este datorata de prezenta moleculelor de azot, bor si hidrogen care produc culoarea neagra. Diamantele negre sunt de obicei opace (nu au transparenta), spre deosebire de diamantele incolore sau de alte culori care sunt transparente.

Caratul

Diamantele incolore si celelalte diamante colorate sunt mai usoare in greutate,diamantele negre, find mai dense. Punand pe cantar doua diamante cu aceleasi dimensiuni, un diamant incolor si un diamant negru nu vor avea aceiasi greutate, diamantul negru fiind mai greu.

Taietura

Diamantele negre au duritatea mai mare fata de celelalte diamante, ele sunt mai dificil de taiat, fatetat si lustruit, astfel incat diamantele negre au o taituri cu fatete mai putine, spre exemplu o taietura briliant(rotund)folosita pentru doua tipuri de diamant,in cazul diamantului negru vor fii mai putine fatete,acest lucru este valabil si pentru celelante tipuri si forme de taituri.

Claritatea

Diamantul negru este diamantul cu cele mai putine incluziuni.

Pentru a vedea toata colectia de inele cu diamant negru dati click la shop inel cu diamant negru

Diamantul negru poate fii o varianta pentru inelului de logodna?

Puteti alege cu siguranta un inel de logodna cu diamant negru, puteti alege o varietate de taieturi si forme, inclusiv pietre pretioase si diamante colorate. Cand alegeti inelul de logodna cu diamant este important sa se potriveasca cu stilul dumneavostra personal. Cel mai important lucru pe care trebuie sa vi-l amintiti atunci cand alegeti inelul de logodna este sa-l iubiti, deoarece in veti purta in fiecare zi pentru tot restul vietii. Alegeti inelul care va face fericita, indiferent de sfaturi sau tendinte.

Inele de logodna cu diamant negru

Diamante negre celebre

Cel mai celebru diamant negru al tuturor timpurilor este Black Orlov, este un diamant care cantareste 67,50 carate, este inconjurat de 108 diamante albe.
Cat de bine arata diamantul negru pe bijuterii?
Diamantul negru arata minunat pe bijuterie. Este la fel de potrivit atat pentru bijuterii pentru barbati, cat si pentru femei, de la verighete cu diamante negre pana la cercei cu diamante negre, iar lista poate continua. Combinatia de diamant negru setat in aur roz sau alb este combinatia perfecta in cazul diamantului negru.

Vedete de la Hollywood care au ales bijuteriile cu diamantul negru?

Desigur, unul din cele mai renumite inele de logodna cu diamant negru este cel daruit de rockerul Rob Patterson vedetei Carmen Electra. De asemenea si celebra actrita Angelina Jolie a purta pe covorul rosu o pereche de cercei cu dimante negre.

X