Ce inele de logodna personalizate sa alegi in functie de cristale

Proprietatile cristalelor iti pot face zilele mai frumoase, nu doar ziua nuntii, iar cu acest inele de logodna personalizate ai un motiv in plus. Fiecare aniversare, cum ar fi cea a nuntii de aur sau de argint merita un simbol unic.

Inelele de aur raman limbajul comun in care fiecare isi arata iubirea si pretuirea. Cercul inchis este un simbol al perfectiunii, al iubirii care renaste si se reface. Este un mesaj al uniunii si ramane mereu in atentia celui care-l poarta.

Iata ce cristal sa alegi pentru a-ti spori relatia de iubire si pentru starea ta de bine

1. Inele de logodna cu diamant albastrusperanta si armonie

Cu un inel de aur cu diamant albastru poti sa readuci bucuria si speranta. Diamantul albastru face parte din categoria diamantelor Fancy.

Culoarea sa il face sa mai fie supranumit si Hope, de aceea in functie de claritatea sa arata o speranta ce intrezare in orice relatie. Este un talisman al bunastarii si al linistei. Ce face speciala aceasta piatra este aranjarea ei in montura inelului. Alege un inel de aur cu diamant albastru care creeaza o senzatie de plinatate si rafinament inelului. Detaliile lucrate cu atentie intregesc designul inelului si-l pun in topul preferintelor mireselor sau femeilor care adopta un stil glamour.

2. Inel de logodna personalizate cu diamant negrumister si clarviziune

Esan realizeaza si inele personalizate la cerere, iar cel mai deosebit model este cel cu diamant negru. Supranumit si “carbonados”, adica diamant de carbon, acest cristal uimeste prin proprietatile lui si prin aspectul unic. Diamantele negre au o singura intensitate de culoare, una de negru intens si sunt similare onixului. Spre deosebire de celelate cristale incolore sau colorate, acesta nu este translucid, ci are un aspect matizat. Fatetarea ii ofera acel joc de lumini unic, mai ales in mixul cu cristale incolore.

Alege un inel cu diamant negru in forma de floare si creeaza-ti o tinuta eleganta de fiecare data.

Se presupune ca originea diamantelor este din explozia unei supernove si este asociat cu astrele. Este o piatra a mistelui, care are beneficii curative si de clarviziune asupra celei care-l poarta. Este una dintre cele mai pretioase pietre din industria bijuteriilor.

3. Inele de aur cu smarald– dragoste si succes

Cu un inel de logodna cu smaralde poti sa-ti arati adevarata iubire si sa contribui la armonizarea relatiei. Corespondentul smarladului in corpul uman este inima. Aceasta are proprietati benefice asupra starii de energizare si armonie din corp si inlatura energiile negative. Smaraldul este numit si zeita tututor pietrelor verzi. Pe langa faptul ca este un cristal pretios, acesta are si numeroase proprietati sociale. Ajuta la dezvoltarea relatiilor sociale si la comunicare si ofera un plus de creativitate, fiind piatra preferata a artistilor.

Modelul cu impletitura arata imbinarea dintre masculin si feminin si reprezinta practic conexiunea celor doi parteneri. Este un simbol al unitatii, al alipirii si al comuniunii, fiind practic o extensie a unei relatii sanatoase.

Vezi mai multe inele de logodna personalizate si alege-ti cristalul potrivit care sa se plieze pe nevoile tale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *